Multi-Asset

Waarde toevoegen aan de portefeuilles van klanten

Waarom multi-asset?

We geloven dat het mogelijk is beter voor risico gecorrigeerde rendementen te behalen door multi-assetbeleggingen. Op langere termijn worden alle vermogenscategorieën aangestuurd door economische kerncijfers. Door inefficiënties in waarderingen tussen markten te identificeren, kan er waarde toegevoegd worden aan de portefeuilles van klanten door dynamische allocaties aan verschillende activa en markten.

Onze benadering

Ons multi-assetproduct is aangepast aan de individuele behoeften van zowel Britse als overzeese institutionele beleggers.

Wij bieden multi-assetbeleggen aan door

  • een gebundeld instrument of
  • door individuele, klantspecifieke portefeuilles

We zijn van mening dat een combinatie van inkomsten en kapitaalgroei op langere termijn belangrijker is dan rendementen ten opzichte van een benchmark of index. We gebruiken de risicovrije rentevoet als vertrekpunt om de aantrekkelijkheid van verschillende vermogenscategorieën te meten en hebben er geen problemen mee beslissende posities te nemen buiten een benchmark.

Ons multi-assetteam

Het team beheert de individuele componenten van de portefeuille en de coördinerende beleggingsstrategieën met onze betreffende beleggingsteams.

Ze bieden ook advies inzake tactische en strategische assetallocatie. Dit kan zijn door het fysiek verhandelen van de onderliggende activa of door de hoogst gespecialiseerde, samengevoegde assetallocatie van fondsen, afhankelijk van de vereisten van de klanten.