Verenigd Koninkrijk

Een kerngedeelte van de portefeuille van veel beleggers

Of uw klanten nu op zoek zijn naar winst of naar groei, de veiligheid van het beleggen in grote bedrijven of de bekoring van kleinere – Aberdeen heeft een Brits fonds dat interessant voor u kan zijn.

Waarom Britse aandelen?

  • Het VK heeft veel kwaliteitsbedrijven
  • Bedrijven die genoteerd staan in het VK hebben een goede blootstelling aan overzeese groeimogelijkheden

Onze benadering

Onze portefeuilles worden gebouwd gebaseerd op een bottom-up aanpak, gericht op nauwgezette due-diligence, terwijl er ondertussen ook een beraden diversificatieniveau behouden wordt.

Over ons bedrijvenonderzoek

We beleggen nooit in een onderneming vóór we het management minstens één keer ontmoet hebben. Voordat we beleggen in een bedrijf, moet het voldoen aan onze strenge kwaliteits- en prijscriteria.

We blijven toezicht houden op bedrijven nadat we belegd hebben. Dit omvat ook het regelmatig ontmoeten van het bedrijfsmanagement. We kennen onze holdings door en door.

We worden niet gedreven door benchmarks. We nemen graag grote actieve posities in kwalitatieve bedrijven. Als we niet van een aandeel overtuigd zijn, zullen we het ook niet kopen, ongeacht het gewicht ervan in de index.

Waar wij naar zoeken in bedrijven:

  • Een managementteam dat zich bewezen heeft, met de reputatie resultaten af te leveren onder alle economische omstandigheden en de aandeelhouderswaarde te maximaliseren
  • Sterke balansen – laag hefboomeffect en relatief sterke cashflows
  • Bedrijven die op termijn winst zullen creëren. De omzet van onze portefeuille is laag omdat we marktruis negeren