Geschiedenis vastgoedbeleggingen

Al meer dan 30 jaar lang helpt Aberdeen cliënten om hun vastgoedbeleggingen te optimaliseren

Onze vastgoeddivisie beheert al sinds de jaren 1970 vermogen voor derden. Onze ervaring met internationale directe vastgoedinvestering gaat ongeveer net zo lang terug. Onze eerste Europese kantoren openden hun deuren in de jaren 1980 en in Scandinavie was Aberdeen pionier in direct vastgoed. Met kantoren in Noord-Amerika en Azië bestrijkt Aberdeen vandaag de dag een breed spectrum van wereldwijde vastgoedmarkten.

Met kantoren overal ter wereld biedt Aberdeen zowel internationale expertise als plaatselijke ondersteuning voor institutionele cliënten. Onze directe vastgoedcliënten profiteren ook van de ondersteuning van een ervaren team van professionals. Dit team omvat:

  • portefeuillemanagers
  • een internationaal transactieteam
  • gespecialiseerde vastgoedexperts
  • vastgoedmanagers

Multi-manager vastgoedbeleggingen: Aberdeen helpt u op weg

Wij bieden als sinds 1996 multi-manager vastgoedvehikels aan en begonnen daarmee in de Britse markt. Van daaruit breidden we uit naar het Europese vasteland in 2001, naar Azië in 2006 en naar Noord-Amerika in 2010.

In het relatief jonge gebied van vastgoedbeleggen heeft ons team zijn sporen al verdiend. Aberdeen lanceerde in 2005 een van de eerste vastgoedfondsen in Europa. We zijn ook een van de eerste "fund-of-funds" beleggers in Azië.