Lokaal aanwezig

Inzicht in de markten door sterke lokale contacten

Om het rendement op een actieve vastgoedinvestering te maximaliseren, heb je een team nodig met een sterk regionaal netwerk van contacten en rechtstreeks inzicht in de plaatselijke marktomstandigheden. Daarom heeft Aberdeen vastgoedteam in 13 landen overal ter wereld.

Ervaring met de directe vastgoedmarkt in Europa

Het directe vastgoedteam van Aberdeen telt meer dan 300 professionals in 11 Europese landen. Dat stelt ons in staat om een groot terrein te bestrijken en een schat aan specialistische kennis op te bouwen bij het identificeren, aankopen en beheren van vastgoed in alle sectoren die wij bedienen.

Dankzij onze lokale aanwezigheid kunnen we bovendien sterke relaties ontwikkelen met vastgoedmakelaars. Deze contacten en plaatselijke knowhow, gecombineerd met ons eigen team van internationale transactiespecialisten, betekenen dat we gemakkelijk transacties kunnen samenstellen die aan al uw behoeften voldoen.

Multi-manager vastgoedbeleggingen met internationale en lokale ervaring

Aberdeen heeft multi-manager teams in Londen, Stockholm, Singapore en Philadelphia. Dit geeft ons een breder internationaal perspectief, plus plaatselijk inzicht in de Noord-Amerikaanse en Aziatische markten.

Onze teams hebben hun plaatselijke expertise vertaald in sterke resultaten voor beleggers. Ze beschikken over een uitstekende staat van dienst in het onderhandelen van gunstige voorwaarden en vervullen een proactieve rol bij het monitoren van beleggingen. Net al bij alle beleggingen, kunnen we uiteraard niet garanderen dat toekomstige onderhandelingen zullen leiden tot gunstige voorwaarden.