Expertise

Strategieën om haast elk beleggingsdoel te kunnen realiseren

Aberdeen heeft een breed aanbod van vastgoedbeleggingsstrategieën, zowel rechtstreeks als met meerdere beheerders, die passen bij verschillende beleggingsstijlen, doelstellingen en risicoprofielen.

Beleggers kunt ervoor kiezen te beleggen in een pooled beleggingsfonds of in een afzonderlijk mandaat dat op maat gemaakt is volgens hun vereisten en doelstellingen. We kunnen ook grotere, gespecialiseerde beleggingen beheren op syndicaat- of jointventurebasis.

Direct vastgoed

Wij beleggen rechtstreeks in vastgoed dat we intern beheren. Wij bieden twee risico-rendementsprofielen: core of value-add.

Hoewel wij ons hoofdzakelijk concentreren op Europees vastgoed, beleggen wij ook rechtstreeks in veel ontwikkelde Aziatische en Noord-Amerikaanse markten. U kunt een bepaalde markt kiezen om in te beleggen of verscheidene markten combineren in één enkele portefeuille.

Leer meer over direct vastgoed

Multi-manager Vastgoed

Onze vastgoedstrategieën met meerdere beheerders geven u de kans toegang te verkrijgen tot samenvoegde vastgoedbeleggingen door instrumenten of op basis van een afzonderlijk mandaat. Deze oplossingen omvatten een ruime waaier aan risico-rendementsprofielen, van core tot opportunistisch.

Dankzij onze kantoren in Europa, Azië en Noord-Amerika kunnen we toegang bieden tot portefeuilles uit één land, uit één regio, uit meerdere regio's of uit de hele wereld. Wij kunnen ook op maat gemaakte portefeuilles creëren door op uw vraag landen toe te voegen of te verwijderen.

Lees meer over multi manager vastgoed